Миговете на пречупване са спрели,
сякаш аз и ти сме се заплели.
Да изплача аз на твойто рамо
горчилката от нашето събрано.
Акостира корабът ни на брега,
да тъгува, във очакването на снега.
А брегът - душата в храма беше
и всичко мое ти крещеше.
Не исках да имаме рул,
мечтаех да плаваме вечно,
да даваме нощен караул
под звездите завинаги вечни!
© Любов Никифорова All rights reserved.