Jan 20, 2010, 9:58 PM

Поднасям ти най-нежното цвете... 

  Poetry » Other
1366 0 22

Там, в земята си още… или...

тя, душата ти, вече напусна

този свят на поквара, злини…

тесен беше за тебе… Препуска

тя сега във лъчисто небе

и се къпе във музика вечна…

Спря да бие то, твойто сърце,

но остана със своите песни!…

Колко много ми липсваш сега...

Колко думи за тебе издишам...,

а във мен – непрогледна тъма…

и се чувствам тъй малка, излишна…

Ето, виждам те още пред мен,

със усмивка ми галиш очите…

Татко мили, във сивия ден

ти запалваш за мене звездите!

Да ми светят и водят с добро,

да те следвам по стъпките свети.

Само миг… и допирам чело…

и поднасям най-нежното цвете…


Приятели, моля ви, не оценявайте...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??