Jan 30, 2011, 11:17 PM

Подреждаш си живота... 

  Poetry » Love
569 0 1
Подреждаш си живота непрестанно. 
Изхвърляш всичко, дето не ти трябва. 
Тоя навик създал си го отдавна. 
А аз - в светкавичен момент на слава, 

превърнах всичките ти знаци в пепел, 
и папките - в суровини вторични. 
Коктейлите, с които си ме черпел, 
стопиха се във тихото "обичам". 

Не ме търси сега по етажерките. 
Най-много червилото да ми откриеш. 
По таваните и гарсониерките 
с мене сред нощ ще се криеш, 

да не би силуета ми непознат 
през прозореца в блока да зърнат... 
А дори да го сторят, ти в моя свят 
утре вечер пак ще се върнеш.
 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ъ-ъ, втора строфа е яка. Останалото не става много в този си вид, но с малко редакция може значително да се ъпгрейдне.
Random works
: ??:??