Apr 18, 2017, 9:45 PM

Поет 

  Poetry » Humour
609 4 27

Бил съм бил и аз поет.

Тъй си викам от зарана.

Ще си съчиня куплет

после друг да станат двама.

 

Имам си и Муза даже,

като всеки истински поет

някой тука да не каже,

че ми нещо не е в ред.

 

Вдъхновение не липсва.

Идва тихичко в зори.

Като летен дъжд се плисва.

И до икиндия чак гори.

 

И тъй минава си живота.

В писане на рими „поетични“.

Докат’ качвам своята Голгота

раждат се творби епични“.

 

София

18.04.2017 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??