Погалена от мен, ще си отидеш!
В сърцето ми ще зейне празнота!
Един живот от хиляди години
не стига ми за теб и любовта...
За премълчани срещи споделени,
за толкова несбъднати мечти!
За бурите, които в теб и в мене
заглъхваха сред чувства и сълзи!
За спомени, и сладки, и горчиви,
за думи, неизречени на глас!
За миговете, топли и красиви,
в които сме щастливи – ти и аз!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.