Sep 30, 2022, 11:13 AM  

Поисках 

  Poetry » Love
787 0 6

   

          Поисках

 

Поисках да бъда щастлива,

красиви са тези звезди…

Протегнах ръце да ги стигна,

но някой от мене ги скри.

 

Откривах ги в чувства прекрасни,

но в студ ме сковаха, уви!

Усещах ги златни, далечни,

но бягаха всички мечти…

 

Поисках с душа да докосна

светът им безкраен и син.

Но те те ме изпратиха в бездна,

и пътят бе стръмен – един.

 

Тогава се срещнах със тебе,

почувствах, че ти си до мен…

Отново звездите изгряха,

макар че навън беше ден!

 

               Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??