Jul 28, 2011, 1:46 PM

Пожелах си 

  Poetry » Love
862 0 3

Пожелах си

Защо ли времето така лети?
Опитвам да го спра.
Отнема старите мечти... боли
и чувствам, че кървя.

Настъпва миг, в който се съмнявам,
дали в миналото ми преди
нещо изобщо имало е смисъл
и как ли бъдещето ще се нареди.

Пожелавам си прегръдки
в ръцете на любим човек,
защото знам, че ще са сладки
и че за любовта ми няма лек.

Пожелах си и целувки,
изгарящи до нетърпимост,
тела, допряни в нощи дълги,
души, обгърнати с взаимност.

Пожелах си го и него,
защото е единствен на света.
Усещам, че мечти той сбъдва
и лекува рани, що кървят.

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??