Jul 12, 2021, 6:13 PM

Пожелавам си 

  Poetry » Other
404 1 9

Пожелавам си…

Бъдеще - светло, леко и нежно,

крехко, безразсъдно и влюбено.

Денем слънце, нощем небе звездно

и да има на какво да се учудвам.

 

Пожелавам си…

Стихове – влюбени и леко наивни.

Сякаш хапвам ягоди зрели.

Сила, която при падане да ме вдига

и да не чакам жестове закъснели.

 

Пожелавам си…

Душата ми да остане луда,

млада и да бяга от скуката.

Сутрин с целувки любимият да ме буди.

За мен те са най-скъпи бижута.

 

Пожелах си!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??