Apr 19, 2009, 9:50 AM

Полъх на Надежда 

  Poetry » Love
552 0 10

"Да разцъфва
с мен в уречен час -
да си го обичам само аз!"
Ангар


Не си се родил от лотосов цвят,
но сърцето ти - камина
силен огън за мен гори
и омайващо,
с рубинените си езичета
ме гали...
Разпуквам се на устните ти.
По потъмнялото ти небе,
разлиствам
златистооранжевите си листа.
Танцува кадифеният ти поглед.
Мелодия във душата ти звучи...
Дяволе, защо стоиш пред мен
с отворени очи?

- Името ми е Ангел!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??