Apr 29, 2018, 9:48 AM

Помниш ли? 

  Poetry » Love, Landscape, Other
446 1 9

Ти помниш ли искрящите очи,

невинно споделената усмивка,

косите озарени от лъчи,

неволно изтърваната въздишка?

 

А помниш ли отлитащия залез,

над хълмовете огнено – червени?

И бризът лек, със мекотата галещ –

на морските скали го бяхме спрели.

 

А помниш ли развихрения танц,

довел те до полуда и наслада?

На онзи бряг написахме романс –

събудил в нас мечтите без прегради!

 

А помниш ли папячовските песни,

на влюбен шут в ливади нацъфтели?

Ония страсти до безумство бесни,

сърцата и душите ни обзели!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??