Jul 20, 2007, 10:33 PM

Помниш ли?... 

  Poetry
831 0 1
На баба и дядо :)

Повтарят "Помниш ли, помниш ли,
помниш ли тези далечни години?
Помниш ли лудите детски игри,
младите, живи, наивни очи?
Смехът, помниш ли детския смях
и безгрижните, чисти души?
Помниш ли как лудо заби
моето младо и диво сърце...
Ах, помниш ли, помниш ли, кажи,
щом то срещна твоите очи?
Първата любов как силно пари,
туй не се забравя, помниш го, нали?"
И усмихват се ведро старите очи.
"А вече побелели са нашите коси,
душите увяхват, но споменът гори...
"Помниш ли" това остана ни сега,
но то стига да усмихне старите лица.
"Помниш ли" това ни крепи,
но то стига да накара старото сърце
отново да тупти..."

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??