May 7, 2008, 12:53 PM

Помощ 

  Poetry » Other
695 0 10
 

Не прегръщай          лицето сурово          аз вече умрях.

Не загръщай с          тъгата си вяла         очите ми сини.

Няма,                          ах, да       няма          ги те.

Гласът                        и той        не...            тупти

Бягай,                         вече          ме...           няма.

Вече избягаха           вяра,        стих,          и бели коне...

Сега изпращам         мъка,       хлад,          и прося за още

                  удар,          грях,        студ,                           звук,

                  хлад,          тъга,        крах,                           глад,

                   глас,          звук,        тъга,                           стих!

Умирам аз вече,        лъха миризма           от гроб неопят.

Приемете вика          - моята тайна,           умряла в лъжи.

© Павел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??