Jan 30, 2015, 7:36 AM

Понякога... 

  Poetry » Love
397 0 0

Понякога съм ледена кралица,

не плача и не плаши ме студа.

Казвам си, че не обичам

и стоя навън в снега.

 

Тогава аз съм дива и свободна,

достатъчна на себе си жена.

 

Понякога пък се превръщам

в момиче уязвимо, нежно.

Очите ми очите ти потърсват

в желание за топлина неутолимо.

Ръцете ти ръцете ми да сгушат,

да не ме оставят и за миг сама

в нощта.

 

Макар и ледена кралица, пред теб

отново и отново се предава тя!

© Малко момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??