Apr 2, 2007, 4:29 PM

Понякога 

  Poetry
633 0 1

Понякога си мисля аз за теб,

какво ще е, ако не те познавам,

от тебе аз да съм далеч,

и за любовта ти да не се надявам?

 

Понякога с мисълта за теб живея,

как любовта със теб ще споделя,

как за теб на спирам да копнея

и щастието някой ден ще ти даря.

 

Понякога да бъда с теб мечтая,

да бъдеш просто ти до мен

и цялата от щастие аз да сияя

и всеки миг да е със тебе споделен!

 

Понякога заради теб себе си аз мразя,

заради това, което на сърцето причиних.

Защо не мога просто аз да те забравя,

а вместо това направо сърцето си ти подарих?

 

Понякога си мисля, че със теб греша,

че може би си просто грешка ти.

Но, кажи ми, да те обичам как аз да спра,
к
ак да те забравя, моля те, кажи!

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??