Jun 16, 2007, 12:47 AM

ПОРАСНАХ ВЕЧЕ 

  Poetry
833 0 9

Часовникът годините отмерва тихо, ето
към поредната пристъпвам със умерен такт.
Прекрачих прага от своето безумно детство,
за да попия в себе си вкуса на истинския свят.

Ще сложа новата си рокля от копнежност,
в очите си ще нося слънце и любов,
а на врата ми като ланец от надежди,
блясък ще сгрява утрото със огън нов!

Ще разперя длани, готова да обичам,
готова да последвам ритъма на своето сърце,
но в себе си винаги  ще нося малкото момиче,
разперило мечтите си като криле.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??