May 7, 2015, 10:15 PM

Пореден урок 

  Poetry » Other
502 0 4

Пореден урок. Деление. Истината

за мене, за нея, за него – и прочие...

Очаквам звънеца. Ужасно ми писна.

Да ругая, не мога, затова многоточие...

Учебна програма. Уроци и изпити.

Рани и белези, стъпка напред.

Бавно се качвам, бързичко слизам,

щом си получа за сливите смет.

Пореден урок. Поредно раняване.

Знам, ще ми мине, ще отзвучи.

Само понякога, студ като хване,

дъждът от очите,

както днес,

ще вали.

© Валентина Лозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??