Поредна игра с моите заглавия и не само игра...
Понякога предизвиквам тишината...
Акорди по пълнолуние
смесено се отронват
от струните на сърцето ми...
Когато порасна(х), все по-често се питам:
ако можех да започна живота си отново,
дали пак щях да пребродя
по моите изплетени пътеки?...
Или?...
Тогава се обръщам към приятелите
с благодарност, че ги има.
***
Използвани заглавия:
Понякога
Предизвиквам тишината
Акорди по пълнолуние
Смесено
Когато порасна
Изплетени пътеки
Или
Към приятелите
© Павлина Петрова All rights reserved.