12.02.2008 г., 18:28 ч.

Поредна игра с моите заглавия и не само игра... 

  Поезия » Друга
783 0 17
 

Поредна игра с моите заглавия и не само игра...

 

 

Понякога предизвиквам тишината...

Акорди по пълнолуние

смесено се отронват 

от струните на сърцето ми...

Когато порасна(х), все по-често се питам:

ако можех да започна живота си отново,

дали пак щях да пребродя

по моите изплетени пътеки?...

Или?...

Тогава се обръщам към приятелите

с благодарност, че ги има.

 

 

 

***

 

Използвани заглавия:

 

Понякога

Предизвиквам тишината

Акорди по пълнолуние

Смесено

Когато порасна

Изплетени пътеки

Или

Към приятелите

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??