Sep 26, 2006, 3:05 PM

Поредната раздяла 

  Poetry
711 0 2

Зъзне душата ми
край огнището
на твойте длани
и непокътнато е виното
и очите ти ме гледат
неразбрали..
Тишината мъртва е
режат я кинжали,
изкряскват
като горски птици
ласки отдавна остаряли..
..................................
И какво от туй,
че пак сме се събрали..?
Ще закърпим ли и тези рани..?
.......................
Знаем...
предстоят ни
хиляди раздяли...

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Едва ли в живота ни счупената стомна представлява ценност след залепването!
  • Много хубав е стиха ти, Тони!!!
    А струва ли си това събиране?
    Поздрави!!!
Random works
: ??:??