Sep 19, 2008, 8:30 AM

Последен... 

  Poetry » Love
708 0 25

              Последен...

И може би от минали години,
и може би от минали лета,
ти пак при мен си - докосни ме,
да бъда жива с твойта топлина!...

Изпрати те Всевишния при мене,
да мога да обичам пак така,
когато преди много време -
със някой друг аз бях жена!...

И може би отминали Любови
във мен остават, но са само прах
и може би са били те окови,
които съм отхвърлила - без страх!...

За мен не значи нищо,
че първия не беше ти,
не съжалявай, че обичаш -
последен само остани!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??