May 26, 2008, 10:40 AM

Последен танц! 

  Poetry » Love
552 0 0
И тази нощ ти и аз танцувахме сред звездите,
прегърнати и забравени от бога бяхме ти и аз.
Нежно ни обсипваше с ферерия от пъстър огън,
тази лунна и някак си странна вечер, в която
ти и аз бяхме по-истински от всякога.

Ти и аз бяхме толкова истински и толкова влюбени,
че никой от присъстващите не пожела да ни раздели,
защото бяхме толкова истински влюбени един в друг.
Ала ти и аз знаехме, че това е нашият последен танц.

Всички заминаха си след полунощ и само ти и аз,
прегърнати един в друг, продължихме тази магия.
Ти и аз знаехме единствено, че любовта си отива,
в тази последна и толкова красива вечер, защо ли?


Притиснах те силно към мен,
за да не може никога да се изплъзнеш от моята власт.
А ти се вкопчи в мен,
за да не може никой и никога да ни раздели.

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??