Apr 26, 2011, 8:06 PM

Последна нощ 

  Poetry » Other
718 0 7

Не ми се пише тази нощ.

И дишането ми е някак си насила.

А вън звездите с пълна мощ

озаряват небосвода свилен.

 

Не ми се пие тази нощ.

И сърцебиенето ми замира.

А вън звездите с пълна мощ

разкъсват мрак ефирен.

 

Не ми се смее тази нощ.

Не мога и да плача.

А вън звездите с пълна мощ

изгарят облаците в здрача.

 

Не ми се иска тази нощ

да живея, нито да обичам.

А вън звездите с пълна мощ

идващото утро до последен лъч отричат.

 

© Виктория Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??