Jan 13, 2010, 8:06 PM

Последна нощ 

  Poetry » Other
590 0 2

     Посвещавам на
                  Стоян! 
 

Тази нощ бе нощ последна,
на масата ти стоеше срещу мен,
тъжно във очите ме погледна,
без да знам, че това ще е последният ни ден!

Бяхме заедно, но тръгнах си по-рано,
а как исках заедно да умрем,
тогава може би навярно
истински приятели щяхме да се наречем.

Честичко за тебе аз плача,
не искам да го крия и не ме е срам,
понякога едвам-едвам мъчително се влача,
защото някак си, приятелю, съм сам.

Сега е друго... тихо е и самотно даже.
Без теб животът ми е друг!
Как искам пак, ах, само как искам
ти да бъдеш отново тук!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много затрогващо
  • Много тъжно,но и истинско...Приятелската липса е най-тежка,но трябва да сме силни,заради тези,който не са до нас вече...Поздрав!
Random works
: ??:??