Jun 3, 2007, 10:06 PM

Последната сълза 

  Poetry
472 0 0
 

Безкрайни борби,

а врагът - един и същ,

всесилен, непобедим във лудостта си -

да, врагът съм аз...

Убивам се, разкъсвам се,

разнищвам се...

Мразя се...

Обичам го...

Живота...

Но той...

Той ме ненавижда!

Надцених го...

Искам твърде много...

Той няма толкова...

Не и за мен...

За мен има само сълзи...

Много сълзи,

кървави реки...
Но днес всичко ще се промени!

Да, дойде денят...

Днес ще пролея последната сълза!

Не ще му дам да ме подмине на него,

на живота...

Ще бъде той подминатият този път...

А пък аз - крилата -

ще бъда новата звезда -

изгряла в сивия беззвезден небосвод...

Да, ще грея отвисоко!

Това ще е изстрадалата ми усмивка...

Това ще е последната сълза...


... После ще си отдъхна...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??