Aug 28, 2009, 12:34 AM

Последната врата 

  Poetry » Other
574 0 1

Бог създател наш е

и доказва ни го всеки ден,

стои високо и ни  гледа

накъде ще отведем

душите наши - гнили.

Несъбудили се

толкова  лета,

когато истината е една....

Чака ни да се покаем, люде,

за греховните сърца, които носим в нас.

С търпение очаква просветление да влезе в нас

и да погледнеме нагоре в този труден час.

Защо го сторихме едва сега,

когато се затвори другата врата?

Защо отрекохме се ний от волята една,

която ще ни следва до мига

на земния ни път един и ще

трябва  да платм за своя срам и  грях презрян.

Нима не можехме да бъдем честни

и добри  с пречистени души,

да кажеме това, което ще спаси

света от лошата беда, почукала

на нашата врата?

Дано смили се Бог над нас!

Дано поиска да прости греха човешки!

Молете се в деня на съда страшен, мили хора.

И помнете!

Ще се прокълнете, ако не прозрете

силата духовна и Светия дух.

Той един е и всесилен - наш единствен

Бог, който ще ни подаде ръка,

за да преминем през последната врата!!!

 

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??