Dec 8, 2016, 1:47 PM

Последни думи 

  Poetry
300 0 5

Дойдох, живях и...си заминах.

И нищо в себе си не взех.

През много радости преминах

и щастието аз превзех.

Не се опазих и от болка...

Във крачките си и греших,

но във семейната двуколка

аз мисията си открих.

И съм доволен от живота.

Прощавам и простен да съм.

До тук – със вас – ми беше вота,

а другото е вече сън.

И всичко мое от днес е ваше –

остава то за спомен тук.

И нека то да ви опаше

със моя образ, жест и звук.

Следи от себе си оставих

в картина, в книга и във стих.

А вас за миг не изоставих

и обичта си съхраних.

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Скъпи, Приятели! Това стихотворение е от новата ми стихосбирка "ЕХО ОТ ЖИВОТА", която ще има премиера в читалище "Николай Хайтов"- София на 14.12.2016 г. от 18.30 часа. Каня ви на премиерата!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??