Oct 27, 2008, 2:08 PM

Последният ми танц 

  Poetry
804 0 13
Върни се за последния ми танц,
когато стъпалата ще кървят
след толкова пътеки, изминати във търсене.
Върни се в есента,
сред стотици дъждове
и хиляди листа, окапали и стъпкани.
Последният ми танц
ще доведе
със вятър спомени пронизващи,
на фона без луна,
на фона без небе,
на фона на мълчание, замръзващи.
Но вгледай се,
под роклята гори,
за тебе аз не съм изстивала!
В последната ми вечер се върни
и в танца остани...
завинаги...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??