May 15, 2018, 3:25 PM

Посред нощ 

  Poetry
362 1 0

Ден пореден и чувства крадени.
а аз не казах нито дума, нищо.
Останаха въпроси незададени
заровени във нашето бунище.

 

При все, че пак така стоят нещата,
отново не изрекох всичко дето исках
Стопени думите горчат в устата,
и както винаги отново ги подтискам.

 

Гласът неравно сипне по солфежа,
и неговите ноти крият се в тъмата.
Не е сега моментът да съм нежен,
когато огънят владее небесата.

 

Затова дотегна ми да се доказвам,
и всеки път безброй сълзи да лея
За изхода моментът е - да го покажа,
дори да знам че само теб копнея.

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??