Jan 20, 2010, 12:55 PM

Посвещение 

  Poetry » Love
766 0 3

Съграждам белокаменна чешма

от думи и на тебе я наричам.

 

В живота си едничка теб обичам,

прекланям се и теб боготворя!

 

Сам образа ти в песен ще извая:

духът ти – бистра изворна вода –

 

да блика през чучурите ù, в рая

да мога жажда пак да утоля!

 

Щом стихнат в мене чувства накипели,

да слушам в мир лиричния гласеж –

 

на струйна радост капчиците бели,

любов и нежност, вяра и копнеж!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??