"И мълчанието е отговор."
Понякога и най-добрият.
Но как в мълчание
сърце се крие...
Нали и пулсът на времето
не заличава онова,
що в себе си сърце
е приютило.
И ако все пак има сила,
която думите изтрива,
то замълчи, сърце!
И свиквай!
Залостеното не отваряй!
Щастлив е онзи, който
нищо не очаква!
Просто дава...
02/2019
© Мая Санд All rights reserved.