Aug 28, 2008, 7:43 PM

Посветено 

  Poetry
1278 0 15
 

Аз бях... А вашите усмивки

накацаха по мен. По рамена.

Препълвахте сърцето със иглички,

иглички - гъделът на радостта.

И вярвайте ми - бяхте ВЯТЪР,

и ВЪЗДУХЪТ, просторното НЕБЕ.

Посяхте вие в мен крилата,

пак вие подарихте ми ЛЕТЕЖ.

И аз летях - във вашите аплаузи,

във вашите очи, лица,

и чрез сърцето си сега ви казвам:

До нови срещи! И БЛАГОДАРЯ!

 

 

 

 

Благодаря на всички за вълшебните мигове, подарени и споделени.

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??