Oct 14, 2007, 2:51 PM

Посветено 

  Poetry
659 0 14
                                               На моята любов и опора - Влади
 






Сърцето ти е изворът на любовта
и всяка глътка с нежност ме лекува,
бих те следвала до края на света -
до теб аз искам да векувам.


Всеки полъх ми нашепва,че те има,
всяка дума е балада за обичане,
заспивам във душата ти - значима,
всеки знак в съня ми е предричане.


И неотворила още сънени очи,
усещам топлина на мъжко тяло,
напомняща ми слънчеви лъчи,
на Слънце във сърцето ми изгряло.


Раждам се от твоята усмивка
и всеки ден, даряващ ми живот,
изгаряш ме,като ракия пивка -
омайващо пиянство от любов.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??