Mar 11, 2009, 6:53 PM

Потъвам залезно в очите ти... 

  Poetry » Love
940 0 6



Опитах да избягам, но се връщам,
за да потъна залезно в очите ти.
Отивам си, но нещо все ме спъва,
(не изпускай и тази нощ сърцето си).

Невидими окови все ме дърпат.
Разкъсват ме, реша ли да избягам.
Скъсаното нестарателно закърпвам,
а в кръпките тъга се наслоява...

Не изпускай и тази нощ сърцето си
(от спъванията кървят ми колената),
пак търся себе си, потъвайки в очите ти,
(но тази в огледалото, не е позната).

Изваях се сама, за да ти пасна...
А изгубих себе си и аз не знам къде.
Поиска всичко - бях съгласна,
за да виждам в очите залезно море.

И някога ми казваха, че изгрева,
е начало с разказ остатъчен...
Но за мене този залез в очите ти
е край и е напълно достатъчен.

 

 

                                                              Violence11.03.2009

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??