Sep 14, 2007, 7:42 PM

Повече от всичко на света 

  Poetry
723 0 2
Нощното небе е тъй красиво,
някога то беше наше до зори,
гледахме небето тъй щастливо,
отдадени на обич и мечти.

Какво ли стана с любовта,
с думите, изречени тъй нежно,
нима загубихме ги във нощта,
в синьото небе безбрежно.

Дали била е любовта лъжа,
а думите - измама непростима,
нима и всичко е било лъжа,
защо наричаше ме ти "любима"?

Не чувстваше ли нищо във сърцето,
не чувстваше ли нищо във нощта,
не разбра ли, че ти бе момчето,
което аз обичах повече от всичко на света?!

© Виолина Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??