Mar 22, 2011, 10:06 AM

Повторяемост 

  Poetry
853 0 5

Отново всяка сутрин ти прощавам,        

оживяваш пак във моите очи,

усмивката ти болката стопява 

и в мен сияе всичко от мечти.

 

Но денят когато се разраства, 

пак боря се със гняв и самота

и  хубавото бавно се стопява,

в непримиримост дави се света.

 

Вечерта отново те проклинам,

изтривам името ти през сълзи,

за пореден път аз подозирам,

че утре пак ще бъдеш ти, прости...

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??