Не исках, а ето че мисля за нас.
Сърцето гърдите повдига.
Колко чифта очи?! Щастие... Аз...
Няколко мига не стигнаха...
Прашинката себе си, гледам без жал.
Нежните години си отиват.
Докрай бих се за тебе раздал -
искам само ти да си щастлива!
Да не пиша, дори, съм готов,
да не мечтая и да не сънувам...
Искам само глътчица любов -
после, ако ще, да се сбогувам!
© Красимир Дяков All rights reserved.