Aug 24, 2005, 2:39 PM

ПРАВЕДНА 

  Poetry
964 0 1
С живота тежък и жесток
аз всеки ден се боря,
научих си житейският урок
на никой лошо да не сторя.

Дори когато много са ме наранили
и трудно е да се прости-прощавам,
и всякаш прошката ми влива нови сили
и искам само обич да раздавам.

Човека на доброто- невинаги с добро отвръща,
но аз не търся никога отплата
знам че сториш ли зло рано или късно  се връща
щoм настъпи деня на разплата.

Незнам дали за мен ще има място в рая,
но по-важно е да зная,
че праведно съм аз живяла,
че много обич съм раздала,
и жизнения път с достоинство съм го извървяла.

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бравооо!Това е златен стих! 6 с много плюсове!
Random works
: ??:??