Aug 8, 2013, 5:43 PM

Празник 

  Poetry » Love
473 0 0

Празник ли е? Даже не разбрах

с притихнала усмивка го посрещнах.

Щастие ли беше? Не разбрах

във този мой живот без смях,

живот-сълза.

 

Успях ли аз да проумея? Да разбера,

да бъда чута беше мой въпрос, молба,

дори когато имах аз крила,

застреляха ме без вина,

за да не мога пак да полетя.

 

За кого е празник днес? Не знам,

ала за мен е ден обикновен

с усмивка тъжна във анфас

прокарвам щастие забравено от мен.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??