Много бързо върви към края следобед
и пред мен в залеза почива си хоризонта...
Ръмженето на този стол, нарушава мълчанието
и нежен бриз по клоните на дърветата,
връща ме към живота, който ми е по съдба...
И докосва ме, изпълва празнината...
от преди, когато живях, за да умра...
но се събудих за живот и този път...
наистина ще живея, дори да умирам...
В този красив залез, в тези червени цветове,
които ме целуват, които ме галят и ласкаят
докато слънцето пада зад планината....
отново се родих и в плач изгрева видях...
И усмихвам се на този миг пълнота,
в тази огромна празнота от преди...
Усмихвам се, нощта идва при мен,
и леко пада върху мен с обичането си...
Една красива луна, заобиколена от безброй звезди,
която осветява тъмнината и така светла ме прегръща.
А аз се оставям да ме прегърне и прегръщам я и аз...
Благодаря ти, че не съм празнина...
© Александра All rights reserved.