занемяха птиците
вятърът спря
небето помръкна
тягостност
увисна във въздуха
беззвучно зазвъня
светкавица блесна
тишината раздра
оглушителен гръм
и
заваля
изсветля небето
зазвуча птичи зов
въздухът олекна
пречистен и нов
© Ласка Александрова All rights reserved.