Oct 30, 2008, 9:33 AM

Пречистване 

  Poetry » White poetry
533 0 0

Вали, вали...

небето е разкъсано от грохота,

земята е удавена.

Измита е природата.

Отишли са си цветовете -

останала е само сивота...

Безлични сенки -

структурна материя,

проникваща във хаос от празнота.

Далеч от звукове, от шарки,

насред безброй от руини,

безкрай с безкрай докосват се,

небитието е разтворило врати.

Животът е разбит на малки късове -

окраден, смачкан и обезчестен,

а похитителите му доволни,

размиват се под напора на бурята...

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??