Dec 8, 2017, 8:51 AM

Пречистване 

  Poetry
418 5 24

Разкъсаха се небесните бали.

Сняг се сипна на парцали.

Затрупа къщи, дървета, коли...

Не спира! Вали! Вали! Вали!

Всичко е вече побеляло!

Времето се е разляло!

Само шосето с блестящата дреха,

нарамило фарове, гони успеха.

Времето и мястото в снежинки се преляха.

Всичкото бреме и болка се струпаха на стряха

над бездната на живота и там спряха.

Трябва само да духне снегояд

и да се излеят в дяволския Ад.

Тогава ще започнем на чисто!

Дали? Не знам! Но, много искам!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??