Ах, колко е красива тази стая
и опиянена е от алкохол в забрава,
роклята си бяла ще захвърля,
зад завесата ще я загърбя,
да забравя.
Във очакване съм аз на теб,
да дойдеш, и да седнеш,
да разкажеш...
че от любов целия си обгорен
и от любовницата си в хотела
бил си покорен.
Със влажен поглед ще те гледам,
ще те обичам до безкарая,
ще легна на леглото наше,
всякаш мен прегърнал ме е Рая.
Ела и ти до мен легни
и с двете си ръце ме прегърни,
че може утре да замина,
бавно да умирам и загина.
Ела до мен ме погали,
погледай ме, така, като децата,
че никога не бях жена
на мъжете вечно във краката.
© Любов Никифорова All rights reserved.