Aug 6, 2006, 11:04 AM

предателство 

  Poetry
739 0 1
Обеща да бъдеш винаги до мен
Да ме подкрепяш и да вярваш
Но всичко е било лъжа
Благородна според теб,може би,
Но лъжа
Защо ми помогна тогава?
Защо ме изкара от дупката?
Защо ме накара да вярвам в нещо,
Което никога не го е имало?
За да съм жива?
И за какво ми е този живот?
За да гледам как кошмара се повтаря,
Отново и отново?
Защо трябваше да бъдеш като него?
Сега отново съм тук,в дупката
Но този път ми се струва ,че е по-дълбока...
Тък,където самотата е моя сянка
И болката-моя сестра
Тук,където никой не чува
Плача на момичето в ноща
Дали животът ми ще бъден празен без теб?
Дали отново ще повярвам в любовта?
Дали въобще ще вярвам в нещо отново?
Как се предполага,че трябва да живея
С тази болка в сърцето
Болката,от твоето предателство
Как се предполага,че трябва да живея
Въобще след всичко това?
Да живея...
А дали искам...
Дали ще мога???

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??