Feb 9, 2017, 9:54 PM

Предел 

  Poetry » Phylosophy, Other
723 6 8

Вече не зная как се говори. 

Зная единствено как се мълчи. 

Всичко разказах. Тъй много истории. 

Вече от думите малко горчи.  

 

Вече съм празна. Не диря надежди.  

Вече съм чиста от всяка мечта.  

Как да въздишам? Да сключвам вежди? 

Сили аз нямам дори за това.  

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??