Mar 29, 2023, 9:29 PM

Преди да заспиш 

  Poetry » Love
582 0 5

Преди да заспиш, потърси ме.

Огледай се, за мен си мисли.

Търсиш ли плам? Открадни ме!

Окован до тебе ме съхрани.

 

Преди да заспиш, забрави ме.

Моето тяло ще ти шепти.

Търсиш ли страст? Запали ме!

Пожара задръж, с него гори.

 

Преди да заспиш, запомни ме.

В прах от мечти с мен полети.

Търсиш ли грях? Помоли ме!

В бъдещи спомени мене люби.

 

Преди да заспиш, изпроси ме.

Чакани мигове с мене сбъдни.

Търсиш ли Бог? Призови ме!

С име на Дявол ме назови.

 

Преди да заспиш, погледни ме!

В очите ми себе си потърси!

Преди да заспиш, прокълни ме!

Кълни, но знай, моя си ти!

 

© Мирослав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??