Jan 17, 2007, 8:55 PM

предизвикателство 

  Poetry
569 0 7




Изписах де що имаше свободни листи
с рими, строфи, стихове.
Не виждах вече, бели, чисти.
Стихия ураганна ме превзе.

И будех се във полунощ,
безсънна, взирах се във мрака.
Усещах - връхлиташе ме мощ
и вдъхновение свише очаквах.

Понякога сън цветен, реален
описвах на листа пред мен -
изчезваша мрака печален,
блесваше радостен новия ден....


17.09.2000 год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??