Jun 14, 2012, 9:24 AM

Предсмъртно 

  Poetry » Other
757 0 2

Смъртта ти оплаквам,

сълзите не свършват,

нищо не чакам,

живота отблъсквам.

 

От него отказвам се,

лишен е от смисъл,

съдбата наказва ме

и мъртва ме иска.

 

Нека ме вземе

онази с косата,

животът проклет е,

мойта песен - изпята.

 

Нека умра, нека умра,

вече не мога,

бързо да свършва това,

аз съм готова.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??