Feb 25, 2009, 10:39 PM

Предсмъртно 

  Poetry
713 0 7
Силен порив, кратък полет и падение,
безумен вик, безкраен миг и някакво униние.
Жена стои и плаче, раздира бледото лице,
дете лежи и кръв пролята покрива нейните ръце.

Сълзи проблясват, надежда гасне и мъката расте,
смъртта пристъпя, кръвта изтича от малкото дете.
Напрегнат миг, мълчание и после пак ридание,
последен хлип, предсмъртен тик и липса на дихание.

© Амбър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??