Jan 17, 2005, 8:47 AM

Преоткриване 

  Poetry
1144 0 3
Защо да те търся със поглед навсякъде?
Защо да навеждам глава,
когато ти си във мен?...
Защо да се ровя във дните изминали?
Защо да се плаша от друга,
когато те имам сега?...
Защо да са пълни със сълзи очите ми?
Защо да страдам сама,
когато до мен си в нощта?...
Защо да разнищвам старателно нишките
на нашата обща съдба,
ако от нас зависи тя?...
Защо да стоя по цели нощи разплакана?
Защо да спра да цъфтя,
когато ме искаш сега
като роза неоткъсната,
като сълза неизплакана,
като устни нецелувани?...
Единствена!
Истинска!
Твоя!

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво..И това,и всички останали
  • А аз пак ти благодаря
  • Харесаха ми всички! Пак Браво, макар че се повтарям
Random works
: ??:??